Du kan köpa bra redskap till din trädgård hos fackhandeln

 

Det finns inget mer avkopplande än att vara upptagen i din trädgård. Om du har en stor trädgård eller balkong spelar ingen roll. Du kan verkligen rensa huvudet. Njut av att rota i jorden, plantera växter, beskära eller rensa ogräs. Och självklart går du till fackhandeln för bra trädgårdsskötselredskap. Adressen för alla dina trädgårdsredskap, växtkontroll, gödningsmaterial och stängsel.

Även för privatpersonen
Fackhandeln finns till för såväl proffs, statliga institutioner, (idrotts)föreningar som för privatpersoner. Vi levererar kvalitetsprodukter till ett attraktivt pris och levererar på plats. Du kan besöka både online- och offlinebutiken. Den kunniga personalen finns alltid där för att ge dig goda råd.

trädgårdsredskap
Hos fackhandeln hittar du alla typer av trädgårdsredskap. Om du till exempel letar efter en bra beskärssax rekommenderar vi Felco beskärningssax. Du kan enkelt beställa via vår webshop. Utbudet av detta kända varumärke är mycket omfattande. Förutom olika modeller av beskärsaxar finns det även ett brett utbud av delar till beskärsaxar. Om du inte kan ta reda på det, rådfråga en av våra experter. De hjälper dig gärna.

Förutom sekatörer har vi även ett omfattande sortiment av handverktyg, sågar, lövblåsare, kedjesågar, röjsaxar och trimmers. Vi säger alltid att bra verktyg är halva striden. Och det är vad fackhandeln står för.

Skyddsutrustning
Det är viktigt att skydda sig ordentligt under sitt arbete. Förutom ett brett utbud av trädgårdsredskap har vi även ett stort antal produkter för att kunna utföra ditt arbete säkert. Du kan till exempel beställa arbetsskor från grisport online hos fackhandeln. Grisport är känt för sina välskyddade arbetsskor. Vi har olika typer och storlekar. Höga och låga modeller, vi har rätt sko för varje jobb. Du hittar även ett antal modeller av vattentäta skyddsstövlar i sortimentet. Idealisk till exempel inom konstruktion. Förutom skyddsskor hittar du även andra skyddsmaterial, till exempel för hörsel- och ansiktsskydd och skyddskläder.

Gödsling och jord
Även om du letar efter konstgödsel har du kommit till rätt plats hos fackhandeln. Vi har olika typer av konstgödsel och organiska gödselmedel av mycket bra kvalitet. Om du till exempel vill gödsla din trädgård rekommenderar vi alltid en organisk gödsel. För både privata och affärsmässiga ändamål kan du gå till fackhandeln för organiska gödselmedel. Och även detta till ett mycket attraktivt pris.

Fackhandeln är också rätt part när det gäller krukjord, trädgårdsjord, flis, kakaosnäckor eller jordförbättringsmedel. Vi har ett brett sortiment för olika ändamål. Undrar du vilken som passar dig bäst? Rådgör då med en av våra experter.

vattning

Om du skapar en vacker trädgård, överväg ett bra bevattningssystem. Detta är särskilt fördelaktigt i de torrare perioderna. Fackhandeln kan också ge dig goda råd för detta, som helt motsvarar dina krav och önskemål.

Som du kan se kan du gå till fackhandeln för vilket jobb som helst i din trädgård, oavsett om det är stort eller litet. Det gör ingen skillnad för oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *