Kreativa badrumsspeglar

Nuförtiden ser du de mest färgstarka trenderna i badrumsvärlden. Badrumsspeglar har inte bara en viktig funktion, de kan också tillföra ett genomtänkt designelement i ditt badrum. I den här artikeln lyfter vi fram de mest kreativa badrumsspeglarna och kanske kommer det att ge dig mycket inspiration till ditt eget badrum.

Cirkulär stil
En av de överlägset mest populära badrumsspegelformerna, cirkeln är fridfull och intressant på samma gång. Det är onekligen något modernt med den här formen, men det finns också en mjukhet i den. Populära ytbehandlingar inkluderar svart, silver och guld. Med en mattsvart bård kombinerar du två trender i ett. Runda speglar blir mer och mer populära, men mattsvart är badrumstrenden 2021.

Böjda kanter
Rektangulära badrumsspeglar är normen i spegelvärlden. När du tänker på en spegel ser du direkt en rektangulär spegel framför dig. Hur kan en rektangulär form fortfarande ha ett speciellt, ovanligt utseende? Välj böjda kanter så får du omedelbart en slående uppdatering till en standarddesign! Kanterna ger den rektangulära en överraskande makeover och de blir ett riktigt blickfång i ditt badrum. Du kan också bestämma färgen på kanterna själv så att den matchar din övergripande inredningsstil perfekt.

Guld
En av de färgerna är såklart guld! Har du någonsin sett en spegel med en vacker guldkant? Precis, den här sortens speglar ser man inte så ofta, men vi är övertygade om att detta kommer att bli en ökande trend i badrumsvärlden. Fler och fler moderna mönster och former av guld i badrumsartiklar, accessoarer och speglar finns tillgängliga, utan att vara kitsch. Guld utstrålar lyx och elegans och det skapar både en modern och klassisk känsla. Guld ger också utseendet av ett lyxigt hotellbadrum in i ditt eget hem.

sexhörning
Slutligen vill vi också uppmärksamma dig på geometriska badrumsspeglar som har en intressant form. Man ser dem inte ofta, men tack vare formen är dessa typer av speglar oväntade, unika och kanske konstnärliga. Med en spegel i denna hexagonala form tillför du verkligen något annat till ditt badrum än en spegel i de välkända standardformerna.

Geometriska speglar kan verkligen dra uppmärksamhet till sig själva i ditt badrum. Föreställ dig hur en sexkantsspegel ser ut i ditt badrum: när du kliver in i ett badrum och du ser en sexkantsspegel vet du säkert att den kommer att fånga din uppmärksamhet helt och hållet!

Slutsats
Större speglar är inte alltid det bästa valet för ett badrum. Ibland kan en väldesignad, noggrant placerad spegel med en mer kompakt storlek göra ett ännu större uttalande. Speciellt om materialen är av hög kvalitet. Mässing, roséguld och krom är fortfarande populära ytbehandlingar, medan svart återigen ger en tydlig kontrast i ljusare rum. Nya trender inkluderar de avvikande formerna, som cirkeln och hexagonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *